Pozdravljeni na spletni strani podjetja BTO - ZELENIK d.o.o. !

Podjetje BTO - ZELENIK d.o.o. se ukvarja z vzdrževanjem cest (predvsem z barvanjem talnih označb ter s postavitvijo signalizacije, mulčenjem, zimsko službo,...) in različnimi deli v gradbeništvu, sanacijami, nanosi epoxi mas, ter izolativnih materialov. Podjetje, ki ima svoj sedež v Stojncih pri Ptuju, je bilo ustanovljeno leta 1997. Dolgoletne izkušnje na področju gradbeništva in prometne ureditve dopolnjujemo z novimi spoznanji, opremo in materiali.

Med naše glavne storitve prištevamo izvedbo horizontalne signalizacije vseh vrst in materialov (izris ali obnovo parkirnih prostorov, elementov prometne ureditve cestišč, športnih igrišč, transportnih poti ter postavitev signalizacije). Pravtako izvajamo tudi dela vezana na epoxi materiale in sicer tlake iz epoxi mas, hidroizolativne epoksi mase, sanacijske materiale,... Pravtako za Vas izvedemo različna gradbena dela!

Dela izvajamo hitro, vestno in kvalitetno. Prav slednje je v naši stroki še kako pomembno, saj je od kakovosti materialov ter samega nanosa v veliki meri odvisna obstojnost. V več kot petnajstletnem obstoju smo si nabrali neprecenljive izkušnje ter premagali številne delovne izzive. Pri tem smo vedno gojili profesionalne odnose do svojih naročnikov.

Veselilo nas bo, če se boste odločili za naše storitve.

Vaše želje so naš iziv!

Matjaž ZELENIK, direktor